Könyvkiadás

A Kifejtőn belül eddig csak rövidebb irodalmi szövegekkel foglalkoztunk, de mára elérkeztünk ahhoz a ponthoz, hogy elkezdjünk magánkiadással is foglalkozni, melynek lényege, hogy bárkinek segítséget nyújtsunk a saját könyvének kiadásában.

Egyetlen kritérium, hogy a beérkezett kéziratok ne ütközzenek a Magyarországon hatályos jogszabályokkal. A magánkiadás konstrukciója abból áll, hogy a szerző maga finanszírozza a kötet előállítását (a korrektúrát, a tördelést, a borítótervezést és a nyomdaköltségeket), de cserébe az eladott példányokból származó haszon teljes mértékben csak a szerzőt illeti meg. Elektronikus és nyomtatott kiadványok előállításával egyaránt foglalkozunk, a magánkiadás az említett két formátum egyikének a leadásával zárul.

A fizetés két részletben történik: az összeg 50%-a szerződéskötéskor fizetendő, a másik 50%-a pedig a nyomdába adás előtt, elektronikus állomány esetében pedig az eBook leadása előtt.

Minden kézirat különböző, ezért árajánlatot csak a szöveg állagfelmérése után tudunk adni. A Kifejtőhöz érkező kéziratokat semmilyen körülmények között nem továbbítjuk harmadik félnek a szerző beleegyezése nélkül. Egyedi árajánlatot itt kérhet.

A megosztásra érdemes rövid novellák és versek továbbra is ingyenesen megosztásra kerülnek a Kifejtő weboldalán, illetve a közösségi oldalakon.