Írókkal, költőkkel és publicistákkal bővítjük a Kifejtő csapatát

Írókkal, költőkkel és publicistákkal bővítjük a Kifejtő csapatát

2019.09.27. Irodalmi hírek 0

Aki még nem ismeri a Kifejtőt, annak néhány mondatban összefoglaljuk a csapat munkásságát. Kezdő és haladó szövegalkotók műveit gondozzuk és publikáljuk. A gondozás magába foglalja a korrektúrát, a szerzővel való egyeztetést és együttműködést. Célunk, hogy a hibákra való rávilágítással, tanácsainkkal segítsük az alkotókat, illetve az, hogy szövegeiket eljuttassuk az irodalom iránt érdeklődő olvasókhoz. A Kifejtő a weboldalon túl megtalálható a Facebookon és az Instagramon egyaránt.

Olyan állandó alkotókat keresünk, akik hétről hétre új szövegeket szolgáltatnak majd a Kifejtő olvasói számára. Elsősorban versek és novellák találhatók az oldalon, mellettük néhány kritika, esszé, hír és pályázat is fellelhető.

Várjuk a jelentkezésedet, ha úgy érzed, hogy szívesen alkotnál a felsorolt kategóriákon belül, de természetesen más jellegű szövegekkel is felkereshetsz bennünket. A későbbiekben szeretnénk interjúkkal is bővíteni a repertoárt, de nyitottak vagyunk más típusú szövegek iránt is.

Jelentkezni az alábbi címen tudsz:

info@kifejto.hu

Ha kedvet kaptál a Kifejtő csapatához csatlakozni, rövid bemutatkozást követően írjd le, hogy milyen kategórián belül alkotnál. A bemutatkozó mellé szöveget csatolni ajánlott.

Tetszett? Itt támogathatja Kifejtő alkotását a Patreonon!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük