Ezentúl hirdetésmentesen működünk

Ezentúl hirdetésmentesen működünk

2019.10.18. Irodalmi hírek 0

Mint manapság az összes weboldalon, úgy a Kifejtőn is találkozhattatok egy-két hirdetéssel. Mivel az elhelyezésük viszonylag egyszerű, ezért az oldalak üzemeltetői nagy örömmel élnek a Google ezen szolgáltatásával, reménykedve a passzív jövedelemben.

A hirdetéseknél csak egy dolog zavarja meg jobban az olvasók figyelmét, mégpedig az úgynevezett pop-upok, melyek az oldalon tartózkodástól számított néhány másodpercen belül megjelennek, elfoglalva az egész képernyőt.

Persze, mindenki örül az olyasfajta jövedelemnek, mint amilyen a reklámokból származik, ugyanis minimális időbefektetés, vagyis az elhelyezésük után a hirdetések már önálló életet élnek: az oldal üzemeltetője javarészt azt sem tudja, hogy milyen típusú hirdetések jelennek meg a weboldalán.

Mi úgy döntöttünk, hogy nem kérünk az egyszerűbb megoldásból, nem teszünk hirdetéseket a Kifejtőre. Nem engedjük, hogy az oldalra nem illő tartalom zavarja meg az olvasók figyelmét. A Kifejtőt továbbra is a saját zsebünkből üzemeltetjük, a beérkezett szövegeket az irodalom iránt érzett elhivatottságból, illetve a magyar nyelv iránt érzett szeretetből gondozzuk.

Nem áll mögöttünk egy támogató sem, így a Kifejtő működése anyagilag veszteséges. Ennek ellenére nem fogjuk olvasóink figyelmét megzavarni a kéretlen hirdetésekkel, felugró ablakokkal.

Ha szeretné támogatni a Kifejtő munkásságát, ezt természetesen megköszönjük, megteheti PayPal, valamint Patreon segítségével.

Bővebb információ a támogatásról a GYIK-ben és a Támogatásban.

Tetszett? Itt támogathatja Kifejtő alkotását a Patreonon!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük